top of page

wo 11 nov

|

Kloosterkwartier Veghel

Geleide meditatie // 2e chakra

Zin in een moment bezinning, voelen, rust en energieverhoging!?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Geleide meditatie // 2e chakra
Geleide meditatie // 2e chakra

Tijd en locatie

11 nov 2020, 19:00 – 20:20

Kloosterkwartier Veghel, Franciscanessenlaan, 5461 Veghel, Nederland

Over het evenement

Lieve mensen, Deze geleide meditatie staat in het teken van de 2e chakra, de Sacraal chakra. In het Sanskriet Swadhistana.

Je 2e chakra staat in verbinding met je emoties, seksualiteit en creativiteit. Als je 2e chakra niet goed functioneert kun je bijvoorbeeld problemen hebben met je geslachtsorganen, onderrug, seksproblemen en emoties zoals emotieregulatie of onderdrukking. We gaan tijdens deze geleide meditatie onze aandacht naar onze 2echakra brengen. We gaan er contact mee maken en onze emoties de ruimte geven om gevoeld en gehoord te worden. Verder gaan we deze chakra weer opladen.

Tijdens de meditatiebijeenkomst wordt er gestart met een ademhalings- of pranayama oefening (vergroten van levensenergie) en vervolgens vindt de geleide meditatie plaats. Dit houdt in dat je mijn stem volgt en probeert zoveel mogelijk in het moment te blijven. Het is een moment van present zijn, verbinden met je kern, bewustwording en de stilte in jezelf ervaren/opzoeken. De meditaties worden op een kussen uitgevoerd in een zittende houding. Mocht zitten voor jou fysiek niet haalbaar zijn dan mag je het ook liggend uitvoeren. Heb jij behoefte en/of zin om tijd voor jezelf te nemen. En tijd voor je eigen lichaam, geest en gevoelens, kom dan lekker mediteren!

Ik ontmoet je graag tijdens deze avond.

♥Praktische informatie

-Aanmelden kan via het contactformulier of mail naar freeyourmindyoga@outlook.com of app/bel mij op 06-42767818.

-Kosten €12,50 incl. thee/chocolade/koekjes.

-Aanvang 11 november 19:00 uur. Duur 80 min.

-Graag je eigen kussentje en of mat meenemen, heb je die niet, laat het mij even weten.

Namasté Ayla ღ

Deel dit evenement

bottom of page