top of page

wo 15 jul

|

Kloosterkwartier Veghel

Geleide meditatie // Compassie

Word stil en maak ruimte voor zachtheid en liefde

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Geleide meditatie // Compassie
Geleide meditatie // Compassie

Tijd en locatie

15 jul 2020, 18:45 – 20:30

Kloosterkwartier Veghel, Franciscanessenlaan, 5461 Veghel, Nederland

Over het evenement

Hoe praat en kijk jij naar jezelf en je omgeving? 

Kijk, denk en praat je kritisch en beredenerend in goed en fout of ben je accepterend, vriendelijk en liefdevol? Soms zijn we onszelf niet bewust van al onze gedachten die we dagelijks hebben.  Als we niet bewust zijn van onze gedachten wordt het ook lastiger om ze bewust uit te kiezen.  

Deze geleide meditatie is erop gericht om bewust contact te maken met het vriendelijke en compassievolle deel in jezelf. Dat stuk in jezelf te voelen en de ruimte te geven waardoor je meer zachtheid en rust in jezelf ervaart. Gun jezelf en je omgeving een compassievolle benadering en kom dit ervaren door middel van meditatie ღ.

Tijdens de meditatiebijeenkomst wordt er gestart met een ademhalings- of pranayama oefening (vergroten van levensenergie) en vervolgens vindt de geleide meditatie plaats. Dit houdt in dat je mijn stem volgt en probeert zoveel mogelijk in het moment te blijven. Het is een moment van present zijn, verbinden met je kern, bewustwording en de stilte in jezelf ervaren/opzoeken. De meditaties worden op een kussen uitgevoerd in een zittende houding. Mocht zitten voor jou fysiek niet haalbaar zijn dan mag je het ook liggend uitvoeren.

Ik ontmoet je graag tijdens deze avond.

Praktische informatie

♥Aanmelden kan via het contactformulier of app/bel mij op 06-42767818. ♥Kosten €12,- incl. thee/chocolade/koekjes.  ♥Aanvang 15 juli 19:00 uur. Start 19:15 uur tot 20:30 uur.

♥Graag je eigen kussentje en of mat meenemen, heb je die niet, laat het mij even weten.

♥ Bij lekker weer mediteren we in de tuin van de zusters.    Ik ontmoet je graag tijdens deze sessie.  Namasté Ayla ღ

Deel dit evenement

bottom of page