top of page

wo 14 okt

|

Kloosterkwartier Veghel

Geleide meditatie ''naar binnen keren''

Maak contact met je binnenwereld en neem dit moment om even lekker met jezelf en samen te zijn🙏

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Geleide meditatie ''naar binnen keren''
Geleide meditatie ''naar binnen keren''

Tijd en locatie

14 okt 2020, 19:00 – 20:20

Kloosterkwartier Veghel, Franciscanessenlaan, 5461 Veghel, Nederland

Over het evenement

Lieve mensen,

Het is weer tijd (het is altijd tijd😉) voor een geleide meditatie. 14 oktober staat de meditatie in het thema van ‘’naar binnen keren’’. We zijn de herfst binnen gegaan en dat betekent dat we zelf ook meer naar binnen gaan. Dit zowel fysiek als geestelijk/mentaal. Het is langer donker, een mooie tijd voor bezinning, rust en stilte. Misschien voel jij dat je nog even moet wennen aan de overgang naar de herfst en voel je de veranderingen in de natuur, energetisch en in jezelf. Tijdens deze meditatie gaan we naar binnen keren. We gaan een moment bewust stil staan bij het verschil voelen en zien tussen het naar buiten gericht zijn en naar binnen gericht zijn.

Tijdens de meditatiebijeenkomst wordt er gestart met een ademhalings- of pranayama oefening (vergroten van levensenergie) en vervolgens vindt de geleide meditatie plaats. Dit houdt in dat je mijn stem volgt en probeert zoveel mogelijk in het moment te blijven. Het is een moment van present zijn, verbinden met je kern, bewustwording en de stilte in jezelf ervaren/opzoeken. De meditaties worden op een kussen uitgevoerd in een zittende houding. Mocht zitten voor jou fysiek niet haalbaar zijn dan mag je het ook liggend uitvoeren.

Heb jij behoefte aan contact maken met jezelf, tijd nemen voor jezelf en de warmte en stilte ervaren die in iedereen aanwezig is, kom dan samen mediteren!

Ik ontmoet je graag tijdens deze avond.

♥Praktische informatie

-Aanmelden kan via het contactformulier of mail naar freeyourmindyoga@outlook.com of app/bel mij op 06-42767818.

-Kosten €12,50 incl. thee/chocolade/koekjes.

-Aanvang 14 oktober 19:00 uur. Duur 80 min.

-Graag je eigen kussentje en of mat meenemen, heb je die niet, laat het mij even weten.

Namasté Ayla ღ

Deel dit evenement

bottom of page