top of page

wo 24 nov

|

Veghel

Geleide meditatie / Verbinding / Meld je aan via mail

Kom jij fijn samen mediteren?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Geleide meditatie / Verbinding / Meld je aan via mail
Geleide meditatie / Verbinding / Meld je aan via mail

Tijd en locatie

24 nov 2021, 19:00 – 20:20

Veghel, Franciscanessenlaan, 5461 Veghel, Nederland

Over het evenement

Tijdens de meditatiebijeenkomst starten we met een verbindingsoefening gevolgd door een geleide meditatie.

Tijdens de meditatie volg je mijn stem en heb je op een ontspannen wijze aandacht voor het moment en voor je lichaam en geest. Het is een moment van present zijn, verbinden met je kern, bewustwording en de stilte in jezelf ervaren/opzoeken. Door de rust die je ervaart laat je je minder beïnvloeden door je denk- en emotionele patronen.

Het thema van deze meditatie is: verbinding. Verbinding is een belangrijk begrip in ons leven. Als we ons leven een zinvolle invulling willen geven, willen we ook een vorm van verbinding ervaren. Het is een breed begrip en in alle aspecten van ons leven toepasbaar. Kort voorbeeld, de verbinding met jezelf en verbinding met anderen. Tijdens deze bijeenkomst ga ik kort nog wat dieper in op de verschillende vormen van verbinding, het belang ervan en de wijze waarop we dat kunnen vorm geven. Tijdens de geleide meditatie neem ik je mee naar je hart om van daaruit liefde en licht te laten doorstromen. En te voelen waar je eventueel blokkades hebt zodat je die met compassie kunt doorbreken.

Ik ontmoet je graag tijdens deze avond.

Praktische informatie

- Aanmelden: freeyourmindyoga@outlook.com of app 06-42767818. - Kosten: €14,50 incl. thee/chocolade/koekjes. - Aanvang 24 november. 18:50 uur. Start: 19:00 uur. Duur 80 min.  - Graag je eigen kussentje en of mat meenemen, heb je die niet, laat het mij even weten.

Namasté Ayla ღ

Tickets

  • meld je aan via email!

    € 14,50

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page