top of page

zo 05 jul

|

Franciscanessenlaan

Women's circle

Verbind jezelf met je hart, je diepere emoties en met elkaar ♥

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Women's circle
Women's circle

Tijd en locatie

05 jul 2020, 19:00 – 21:00

Franciscanessenlaan, Franciscanessenlaan, 5461 Veghel, Nederland

Over het evenement

Lieve vrouwen,   

De Corona periode is voor veel mensen een uitdagende tijd geweest en voor sommigen nog.  We hebben te maken gekregen met nieuwe keuzes die gemaakt moeten worden.  We zijn emoties en gevoelens in onszelf tegengekomen die we waarschijnlijk niet dagelijks ervaren.  Nu we weer meer kunnen ondernemen leek het mij een goed moment om zowel fysiek als geestelijk/mentaal naar buiten te komen. Als je in contact staat met je binnenwereld voel je wie je wilt zijn in de buitenwereld. Wat je uitstraalt weerkaatst terug. Dat is de wet der resonantie. Door middel van meditatie en contemplatie ga je naar binnen en door middel van samen te delen wat je voelt, denkt en ervaart ga je naar buiten.

Tijdens deze vrouwencirkel komen vrouwen samen om energie te delen, af te stemmen op de maan, op jezelf en samen te delen wat er op dat moment komt. Ik wijd elke vrouwencirkel aan een specifiek thema. Het thema stem ik af op de energie van het moment. Zondag 5 juli is het volle maan en staat de maan in Steenbok. 

Het thema voor deze vrouwencirkel is ‘’angst’’. Zijn jouw keuzes gebaseerd op angst of kies je voor overgave, kracht en vertrouwen? 

Tijdens deze vrouwencirkel vertel ik het een en ander over de psychologische en energetische werking van angst, krijg je de ruimte om écht een moment voor jezelf te pakken, geef ik een geleide meditatie en krijg je een schrijfopdracht afgestemd op het thema angst.

Lijkt het jou fijn om in de tuin van de zusters samen te komen (bij regen en koud weer, binnen), te luisteren, te mediteren en je bewustzijn te verruimen, meld je dan aan voor deze vrouwencirkel.

Het lijkt mij fijn je te mogen ontvangen en er samen een mooie avond van te maken. 

Praktische informatie:  

♥Zondag 5 juli. Aanvang: 18:45 uur. Start 19:00 uur tot 21:00 uur.  

♥Meld je aan via: contactformulier of app mij op 06-42767818.  

♥Deze avond bedraagt €15,- inclusief thee, fruitwater en wat lekkers.  

♥Graag een eigen kussentje of matje meenemen. Heb je die niet, laat het mij weten.

♥ Bij lekker weer gaan we in de tuin mediteren!

Namasté, Ayla

Deel dit evenement

bottom of page