top of page
By Lindi (27)_resized_20230125_014934419.jpg

Wat meer over mij

''When we lose the right to be different we lose the privilige to be free'' - Charles Hughes Evan

De verbinding maken met mijn lichaam, geest, hart en met de natuur is sinds ik naar de aarde gekomen ben mijn belangrijkste thema.
Ik heb tijdens mijn pad tot nu toe veel lessen, obstakels en bijzonder mooie momenten ervaren met als doel steeds dichterbij mezelf te komen.
Als kind zijnde voelde ik mezelf altijd ‘’anders’’ en vaak onbegrepen. Ik was het liefste in de natuur of in mijn eigen wereldje. Ik was gevoelig voor energieën van anderen en ik voelde intuïtief aan of situaties klopte of niet. Door de jaren heen kwam ik steeds verder van mezelf af te staan.
Tot dat het punt kwam dat ik niet meer anders kon dan mezelf binnenste buiten te keren en mijn weggestopte verdriet, trauma’s, angsten en onzekerheid aan te gaan.
Ik zei altijd: mijn ziel trekt hard aan mij, ik kan niet anders. Ik moet door het donker om mijn pad te kunnen vervolgen. En dat is in mijn eigen kracht en vertrouwen staan om vervolgens anderen te inspireren.
Tijdens een dieptepunt in mijn leven kwam yoga op mijn pad. Ik was meteen verliefd. Ik ging naar India en volgende daar de multi-style teacher training.
Door middel van de asana's (houdingen) en de ademhaling kom ik bij mezelf en wordt het stil in mij.
Lichaamsgericht werk is op mijn lijf geschreven.
Ik heb altijd gedanst en daar kan ik veel emotie en creativiteit in kwijt.
Ik ben ‘thuis’ als ik wandel in het bos en samen met yoga en dans wordt de verbinding gemaakt tussen lichaam en geest. Daarnaast zie ik ook het belang in van het stilzetten van je lichaam en het bewust worden van je conditioneringen, je ademhaling, je mind, patronen, onzekerheden, overtuigingen en energievelden- en banen. Bewustwording is de eerste stap naar jezelf.

Ik heb een groot empathisch vermogen, het vermogen om voorbij de buitenkant te kijken en een sterke persoonlijkheid en eigenheid. Ik ben spiritueel en nuchter tegelijkertijd waardoor ik vanuit verschillende invalshoeken werk.

  • Door middel van yoga laat ik jou in je lichaam komen en neemt je flexibiliteit, kracht en energie toe. Het biedt jou de gelegenheid om de rust en stilte in jezelf te ervaren.

  • Door middel van coaching laat ik jou bewust worden van jou patronen en denkwijzen om van daaruit stappen te zetten zodat je kan leven vanuit jou potentie en authentieke zelf.

  • Door middel van meditatie, mindfulness, reiki en energetisch werk nodig ik jou uit te voelen, ademen en je energie te laten stromen.


Met mijn kwaliteiten, opgedane ervaringen, scholing, liefde en licht, leef ik mijn leven en ben ik er voor jou. Zodat jij kan leven vanuit je ware zelf en in verbinding met jezelf!

‘Moge alle wezens authentiek en liefdevol hun pad op aarde bewandelen’, Namasté

bottom of page