top of page

Recensies

Beste Ayla,


Al 4 maanden maak ik dankbaar gebruik van je privé yogalessen en persoonlijke advies.

Deze persoonlijke aanpak staat mij zeer aan vanwege het feit dat je verder kijkt dan alleen mijn fysieke beperkingen.

Je luister erg goed en je hebt een groot empathisch vermogen, dat maakt voor mij het verschil met “ standaard”  yoga lessen.

Tijdens je lessen laat je zien dat er meer mogelijk is als wat ik zelf voor mogelijk heb gehouden.

Na jarenlang bij diverse fysiotherapeuten aangeklopt te hebben of iemand mij van mijn slepende blessures af kan helpen,

lijkt het erop dat ik de juiste ondersteuning krijg en persoonlijke aanpak, wat ik enorm waardeer.

Beste Ayla, ik wens je een hele mooie carrière als yoga lerares, maar verdiep je vooral in je persoonlijke begeleiding want daar ben je enorm sterk in.

Ik hoop nog heel veel en erg lang gebruik te maken van je kwaliteiten.

R. Evers

Eigenlijk ben ik fan van alles wat Ayla met Free Your Mind doet. Geweldige yoga lessen, waarbij de power yoga mijn favoriet is. Precies uitdagend genoeg, goed voor je spierkracht, balans én focus. Na de les kom ik met een heerlijk zen en voldaan gevoel thuis, inclusief net dat beetje spierpijn zodat je wel voelt dat je flink gesport hebt. Maar ook de easy flow is super lekker als je wat minder zin hebt om hard te werken ;-). Alle lessen zijn goed opgebouwd, fijn stemgebruik en altijd persoonlijke aandacht. Zo weet Ayla precies wanneer ze mij extra moet ondersteunen omdat ik anders omkukel, of wanneer ze juist voor wat verdieping kan zorgen. Fijn die persoonlijke aandacht! 

Laatste - en beste- de meditatie ♥. Dat vind ik persoonlijk Ayla's grootste talent. Met haar stem, verhalen en opbouw kan ik super goed ontspannen en tot inzichten komen. Fijn dus dat die bij elke yoga les zit, maar ook bij de women's circle etc.


A. Roosmalen 

Dankjewel Ayla, ik hoop dat je net als ons nog heel veel mag genieten van groei :)

A. Roosmalen

Yoga bij Ayla


Wat is misschien wel het fijnste vind is de rustige en prettige stem van Ayla en haar benadering naar ons als yogi’s.

Ook de ruimte waarin we yogales krijgen is fantastisch, het klooster en bij mooi weer de kloostertuin!


Aan het einde van de les merk ik dat ik me echt af heb kunnen sluiten van de dagelijkse drukte en voelt mijn lijf weer soepel. Heerlijk om dan met een kop thee na te genieten.

Mijn yoga op donderdagavond is een ‘heilig’ moment voor mij.

A. vd Ven

Mijn drukke leven wordt eens per week even stil gezet door een gouden moment ''de poweryoga les van Ayla''. Een les waar voor mij kracht, flexibiliteit en niet te vergeten innerlijke rust centraal staat.

Ayla is een gedreven, enthousiaste, lieve yogadocent met oog voor detail. Iedereen mag en kan mee doen, op elk niveau. Ayla zorgt namelijk voor persoonlijke diepgang, zodat iedereen na de les met een voldaan gevoel naar huis kan gaan. 

Voor mij is yoga bij Ayla het moment om 100% te geven en alles los om me heen los te laten. Zodat ik met een leeg hoofd, vol energie, opgeladen weer naar mijn drukke leven terug kan gaan.

Dianne

Recensie

F.

recensie

M.

bottom of page